• Telefon de contact+373 60 028 028
  • Programul de lucruLu-Vi 9:00 - 17:00
  • Sediul companieiChisinau, str. Alexandru cel Bun 49/2, et. 2

Complex locativ Old Town Residence
(Columna 88)

Vă propunem în cadrul proiectului „Old Town” din str. Columna 88 apartamente spatioase și luminoase care sunt menite sa va asigure un trai confortabil și oficii amplasate benefic pentru dezvoltarea eficientă a afacerii dvs.

Despre proiect

Old Town Columna

Blocul Old Town Residence Columna este proiectat în vecinătatea proiectului Old Town din str. Alexandru cel Bun și ține să păstreze aceleași procedee sigure și de calitate în construcție cu utilizarea materialelor doar din clasa premium. Prin aspectul său architectural, îmbogățit cu elemente bussines modern, blocul dat tinde să înfrumusețeze străzile orașului și să bucure privirile locuitorilor si ale oaspeților capitalei.

În cadrul blocului au fost proiectate apartamente luminoase, oficii spațioase precum și parking subteran. Suntem dispuși să conlucrăm individual cu fiecare locatar pentru a-și crea propriul design și confort în locuința sa.

Am dat start rezervărilor în cadrul proiectului Old Town Residence Columna și vă invităm la sediul companiei pentru a întocmi împreună proiectul de vis al casei tale.

Остались вопросы?