• Telefon de contact+373 60 028 028
  • Programul de lucruLu-Vi 9:00 - 17:00
  • Sediul companieiChisinau, str. Alexandru cel Bun 49/2, et. 2

Complex locativ Old Town Residence
(Alexandru cel Bun 49/2)

Vă propunem în cadrul proiectului „Old Town” din str. Alexandru cel Bun 49/2 apartamente spatioase și luminoase care sunt menite sa va asigure un trai confortabil și oficii amplasate benefic pentru dezvoltarea eficientă a afacerii dvs.

Despre proiect

Complex locativ Old Town Residence

Infrastructura bine dezvoltată din acestă zonă asigură satisfacerea tuturor necesităților cotidiene ale viitorilor locatarilor precum și accesul la transportul public in orice directie a orasului. Blocul dat aflîndu-se în inima sectorului Centru are doar la kiteva minute distanța Centru Comercial Sun City, Gemenii, Centru de Medicina Galaxia, On Clinic, Filarmonica Națională, Scuarul Catedralei.

În cadrul realizării construcției edificiului cu 6 nivele sunt folosite materiale ecologice de cea mai inaltă calitate și cele mai moderne tehnologii. Proiectul dat totalizează 26 apartamente cu 1,2,3 odai și 9 oficii spatioase în stil european. La parter pînă la nivelul 2 sunt proiectate oficiile care vor asigura o dezvoltare eficienta a businessului dvs. La subsolul imobilului sunt prevazute spatii pentru parcare, care va permit accesul liber la oficiile si apartamentele edificiului.

Avantajele

Modernitate în stil vechi

Calitatea de clasa premium

Împreună cu materialele de calitate folosite, demonstrăm un design unic, care îmbină stilul vechi și elementele de afaceri moderne

Siguranța si stil german

Ascensor tip Schindler – calitate si stil german, ce garanteaza confort si simplitate in utilizare

Aspect old style

Usi metalice exterior - decorate in lemn cu aspect old style

Design unic exceptional

Design exclusiv pentru casa scarii, hall-uri si scari, realizat in marmura si granit natural combinat cu finisaje decorative ale peretilor

Dezvoltarea actvitatii in stil modern

Oficiile spatioase, realizate in stil modern, cu vitralii de sticla, amplasate in inima capitalei, asigura dezvoltarea eficienta a activitatii dvs.

Locația pe hartă

Image

Aveți întrebări?