• Telefon de contact+373 60 028 028
  • Programul de lucruLu-Vi 9:00 - 17:00
  • Sediul companieiChisinau, str. Alexandru cel Bun 49/2, et. 2

Proiectele noastre

Proiect Rezidential Old Town (Columna 88)

Proiect Rezidential Old Town (Columna 88)

Blocul Old Town Residence Columna este proiectat în vecinătatea proiectului Old Town din str. Alexandru cel Bun și ține să păstreze aceleași procedee sigure și de calitate în construcție cu utilizarea materialelor doar din clasa premium. Prin aspectul său architectural, îmbogățit cu elemente bussines modern, blocul dat tinde să înfrumusețeze străzile orașului și să bucure privirile locuitorilor si ale oaspeților capitalei.

Proiect Rezidential Old Town (Alexandru cel Bun 49/2)

Proiect Rezidential Old Town (Alexandru cel Bun 49/2)

Denumirea proiectului de Old-Town care în traducere înseamnă Orașul Vechi, a fost inspirată datorită amplasării în vecintate a cîtorva monumente istorice case individuale de trait care datează din secolul 19 și sunt incluse în "Registrul monumentelor de importanţă naţională şi municipală".
Proiectul Durleşti

Proiectul Durleşti

Durleşti - un complex locativ cu 6 etaje, situat în oraselul Durlești. Complexul se amplasează la doar 1 km distanță de la oraș, într-un loc liniştit, ecologic şi comod din punct de vedere a transportului. Complexul corespunde celor mai înalte standarte, este dotat cu o parcare subterană care cuprinde 6 mașini, în curtea casei este amplasat: teren de joacă pentru copii, terasa mare pentru locatarii casei și gazonuri verzi.
Restaurant Lisboa

Restaurant Lisboa

În vara anului 2012 compania SRL AlimConstruct Grup, a fost antrenată în construcția și amenajarea restaurantului Lisboa, care a fost executat în stil modern pentru a reda o atmosfera cît se poate de apropiată de gusturile rafinate ale portughezilor. Pentru lucrarile efectuate la obiectul dat, compania noastra a îndeplinit lucrari calitative folosind cele mai ecologice materiale, de care vă puteți bucura zilnic in incinta acestui local.
Spitalul clinic republican

Spitalul clinic republican

Lucrarea de reparație capitală în cadrul Spitalului Republican a fost efectuata de compania noastră în anul 2011, prin care s-a renovat intreg holul, s-au executat lucrari de montarea a tavanelor suspendate, precum si amenajarea interierului. În cadrul realizării acestui proiect compania AlimConstruct Grup SRL a utilizat materiale care corespund cu normele sanitare necesare în instituții medicale.
Centrul de monitorizare şi control trafic

Centrul de monitorizare şi control trafic

Proiectul Centrul Monitorizare si Control Trafic a fost realizat de către compania “AlimConstruct Grup” în toamna anului 2013. Pentru efectuarea proiectului dat compania noastră a fost selectată după criteriile înaintate de compania chineza Huawei Technologies Co LTD. Obiectul a fost executat dupa cele mai moderne cerințe ale partenerilor din China. Calitatea lucrarilor a fost apreciată de partenerii noștri straini si acceptată de Guvernul Republicii Moldova.